Cautare

11274 de rezultate pentru "romani munca strainatate" (2.89 secunde)
In opinia acestora, prin aceasta prevedere salariatii vor putea fi constransi sa accepte delegari multiple sau permanente, fara ca angajatorul sa mai fie obligat la introducerea clauzei de mobilitate in contractul individual de munca (CIM) si la plata unor drepturi suplimentare pentru salariatul care munceste intr-un astfel de regim.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. ... Sa compenseze riscul de recesiune prin crearea de locuri de munca.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Nici un Guvern si nici un sindicat nu au creat pana acum locuri de munca, spun reprezentantii angajatorilor.Drept urmare, sindicatele n-ar trebui sa cracneasca in fata patronatelor, ba mai mult deat atat, sa fie de acord cu orice ar cere patronii.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Analiza conditiilor sociale existente ii determina pe conducatorii Sindicatului Minier din Cariera Jilt - Nord sa considere ca munca sindicala desfasurata pana in anul 2007 in aceasta directie poate fi incadrata la parametri de eficienta normala.
Gasirea unui loc de munca este un proces destul de anevoios pentru cei mai multi tineri. O data ce au fost acceptati, dar, dintr-un motiv sau altul, nu mai doresc acel loc de munca, este dreptul lor de a refuza.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Una dintre nemultumirile sindicalistilor a fost cea legata de neincadrarea anumitor locuri de munca din Combinat in conditii speciale, respectiv de la Unitatea Nucleara, laminoare, fabricile de var, ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila.
Conform declaratiilor ministrului Muncii, Paul Pacuraru, tara noastra se numara printre statele europene care se confrunta cu lipsa fortei de munca. "Toate tarile din UE, iar Romania incepe sa fie campioana, sint in deficit de forta de munca.
Sedinta, la care au fost prezenti aproximativ 60 de salariati ai societatii, a fost convocata pentru a discuta problemele cu care se confrunta cei 200 de salariati, si anume in special conditiile de munca necorespunzatoare de care au parte, in mod expres cum ar fi starea jalnica a vestiarelor si a grupurilor sociale sau echipamentul necorespunzator de protectie.
53/2003 - Codul muncii, prelungindu-se cu inca 2 ani, pana pe 31 decembrie 2010, obligatia angajatorilor privind completarea carnetelor de munca, cu mentinerea obligatiei completarii registrului general de evidenta a salariatilor.
De la inceputul anului si pana in prezent, in urma controalelor efectuate, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au depistat 64 de persoane care lucrau la negru.
169, emisa de Guvernul Boc si pusa in aplicare incepand cu data de 01.01.2011, a provocat o mare discriminare (nedreptate) unei categorii sociale, si asa defavorizate, si anume unor persoane cu dizabilitati, care si-au efectuat vechimea in campul muncii, si in grupele I si II de munca.
Dificultatile absolventilor de a intra pe piata fortei de munca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Pentru cei care sunt absolventi ai studiilor universitare, presupune chiar necesitatea de a gasi un loc de munca si de a fi independent financiar.
Romania detine suprematia in ceea ce priveste numarul celor care, in ultimul an, si-au primit salariul partial sau total "in plic", 23% din romani declarand ca au primit acest tip de remuneratie, in timp ce media in UE este de 5%, arata un studiu prezentat, vineri, de liderul BNS, Dumitru Costin."In ciuda programului de scadere a cotelor de contributii la sistemele de asigurari sociale, precum si a nivelului de taxare a veniturilor, munca nedeclarata este inca raspandita", potrivit studiului realizat de Blocul National Sindical, pe baza unui Eurobarometru al Comisiei Europene.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice In declaratia de astazi voi vorbi despre o masura prin care s-a facut dreptate la zeci de mii de romani.
google-analytics.com